Maikuuul

Uit FOK!wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Maikuuul is een bekende persoonlijkheid op het forum van Fok! Hier raakte bekend door zijn opmerkelijke taalgebruik (Mestreechs) en een Paint-reeks: [1]. Hij werkte tevens in de C1000 waar hij de groentzors pwnde. Hij slipt graag op zijn brommer (hendig sjieke Peugeot Fox) en hij heeft vrij opmerkelijke uitspraken zoals:

Kenmerken[bewerken]

Naast dat is hij ook bekend geworden met een andere andere kwaliteit, namelijk vuurwerk afsteken in tijden dat dat niet toegestaan is. Hiermee is hij het meest actief in de periode tussen 25 en 30 december. Twee van zijn favoriete knallers zijn de bekende strijkers en nitraten. Mochten mensen ziedend op Maikuuul worden, dan zal hij op een onredelijke manier met zijn tjappies Maddoxx en Plupke een plan bekokstoven om de betreffende persoon diens leven zuur te maken.

Verder is hij erg goed in iemands dag verpesten en irritant zijn. Zo moesten FOK!kers een andere haardracht nemen nadat ze hadden opgemerkt dat Maikuuul's kapsel hetzelfde was als dat van hen.

Ook vertelt hij regelmatig hoe geweldig z'n moeder en Jeniffuuur wel niet is. Hij doet het ook uitstekend op school, getuige een 0.3 voor wiskunde! Afbeelding

Muziek en acteerwerk[bewerken]

Er zijn sinds kort maar liefst 3 nieuwe slippen gemaakt !!

http://forum.fok.nl/topic/873587/1/50#39048202

Ook heeft deze bekende user 2 liedjes op zijn naam staan. Let wel, hij heeft ze niet zelf geflanst, toch zijn ze evengoed een genot voor het oor:

Ook levert deze user uiterst kwalitatief acteerwerk, ziehier een sjieke slip:


Verder heeft Maikuuul maar liefst 5 filmpjes gemaakt over het interieur van zijn huis en tuin !

Hij was ook nog sommige dingen vergeten te showen.