Kankerkachel

Uit FOK!wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Stervende hoeren kankerkachel!

Kkk.jpg
32117522853.jpg
31803421150.jpg

Uiting in het SBS6-programma Probleemwijken, gedaan door cultfiguur "Kees", een palletsorteerder met een heldere kijk op het leven. Als hij van plan is weer een prostituee te bezoeken (zijn vaste Spaanse is tot 20 januari op vakantie) is de douche koud, wat Kees vrij snel bij de geiser brengt. Deze wordt door hem lieftallig toegesproken als "stervende hoeren kankerkachel". Na een kort "aan" hupt Kees onder de douche en wast zich. Hij laat het er echter niet bij zitten, 'Die krijge van de week van mij wa te heuren!' roept Kees, terwijl hij de geiser fixt.

Wanneer Kees terugkomt van de prostituee en buiten weer door de camera's opgewacht wordt spreekt hij de legendarische woorden: "Ik dagt: "Dan maar anders probere." Dan maar achter in die kont. Ohhh man. Z-z-e was wel goed nat zeg! Boh... echt gruwelijk nat. N-n-nog nooit zo'n nat wijf gezien man! Bohbohboh..." Ruud daarentegen is een lamlul. Het filmpje van het bezoek aan Kees zijn favorite hoer staat hier. YouTube

De echte fan heeft de aflevering inmiddels als verzamel-DVD op de plank staan, maar hij is ook te zien op video.google.com

Kees en z'n broer Ruud veroorzaakten een enorme hausse op FOK! die nog maaandenlang aanhield. Er werd zelfs een speciale website in leven geroepen, naast dat er 15 verschillende muziekclips werden gemaakt omtrent Kees en zijn probleembuurtgenoten. Nadat ze door de user BrauN opgespoord werden, bracht een groepje FOK!ers een bezoek aan de legende. Er is trouwens veel verwarring over de naam, omdat op het naamplaatje bij zijn huis de voornaam begint met de letter C. Moet er nou met een C gespeld worden (Cees) of toch zoals SBS spelt: Kees? Waarschijnlijk is het volgende het geval: zijn doopnaam is Cornelis, zijn roepnaam Kees!

Overigens is er een kankerkachel-ban op KLB van kracht, iedereen die nog refereert naar Kees, wordt door Gay-Banny met een weekban beloond. KEES FOR LIFE!