BoFnieuweOP

Uit FOK!wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

[cimg]http://xs123.xs.to/xs123/08022/bof_logo.JPG[/cimg]

Lang geleden werd er door EA en Dice een spel uitgebracht dat de naam BF2 kreeg. Dit spel was eigenlijk nog niet klaar voor productie maar kreeg ondanks dat euvel snel een aanhang van fanatieke spelers. De spelers verlangde een plek om over hun avonturen te praten en zij vonden elkaar op FOK! alwaar zij zich verenigde in het [url=http://forum.fok.nl/topic/529153/]eerste BF2 topic. [/url]

Er moest gespeeld worden, en er werd gespeeld! Echter vielen de spelers snel in onderlinge twist en zij scheidde zich in gamers en n00bs. De n00bs, die zichzelf vol trots de naam BoF! hadden gegeven, verplaatste zich naar een door FOK! beschikbaar gestelde slowchat reeks. [url=http://forum.fok.nl/topic/775439]Het eerste BoF! Topic was een feit![/url]

De BoF! spelers ambieerde geen eerste plek op de BF2 EU ladder. Zij wilde zonder verplichting en alleen wanneer de tijd het toe liet, een rondje spelen. Maar dan wel op een eigen server! Dit bleek haalbaar te zijn en in de hoogtijd dagen hebben zich hier verhitte gevechten afgespeeld waarbij soms wel 16 leden tegelijk, trots de [BoF] tag dragend en niet gehinderd door enige vorm van coördinatie en tactiek, het tegen andere spelers opnamen.

Inmiddels liggen deze dagen ver achter BoF! De server is geschiedenis en de ooit zo begeerde [BoF] tag is een zeldzaamheid geworden op het slagveld. Het BF2 doosje is niet meer dan een mooi doch stoffig aandenken in de kast. Toch leeft de BoF! spirit als nooit tevoren. BoF!

Ondanks dat we niet meer actief op zoek zijn naar nieuwe leden is iedereen welkom om hier te posten. Vooral onderwerpen als windmolens, voetbal, poliblabla en het opvoeren van je PC doen het altijd goed. Wie weet zien we je dan ooit wel op een van de vele activiteiten die er door de leden georganiseerd worden! Wil je echt up close & personal worden, stuur dan een PM naar [url=http://forum.fok.nl/user/profile/125771/]JMPoSTMaN.[/url] Volgens de geschriften is dit nog steeds de geestelijk leider van BoF!

Het is de gewoonte dat degene die de laatste post in dit topic maakt, ook het nieuwe topic in de reeks opent. Dit doe je door [url=http://wiki.fok.nl/index.php/BoFnieuweOP/]de openingspost[/url] (klik op "bewerken") te copy-pasten in een nieuw topic. Verzin een leuke naam et voila! Vergeet niet om even de link van het nieuwe topic in het oude topic te plaatsen!

Omdat BoF! haar afkomst nooit zal verloochenen presenteert BoF! vol trots haar BF2 top 3 op basis van global score. Heb je nu altijd al willen weten hoe het voelt om een G36E te unlocken of een kill streak van 7 te maken > vraag het deze heren, ze zijn nog dagelijks in dit topic te vinden!

[cimg]http://sigs.bfsigs.com/bf2/0/1/47144015.png[/cimg] [cimg]http://sigs.bfsigs.com/bf2/0/5/57466336.png[/cimg] [cimg]http://sigs.bfsigs.com/bf2/0/3/58833312.png[/cimg]

Game on!

[sub]Ps. Ursel is geen mod, maar wel belangrijk voor BoF! [/sub]