Biyourself

Uit FOK!wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

*O* Welkom in de bi SC!

[limg=80]http://www.reuniting.info/images/bisex1.jpg[/limg] Omdat er al wel een plaats was binnen FOK! voor de homo's en lesbo's, maar nog niet voor biseksuelen onder ons is het idee gekomen om hier ook een topic voor te hebben! Hier praten we dus over van alles en nog wat op een leuke en vrije manier voor iedereen die zich herkent in dit onderwerp.  :)

:? [b]Hoe gaat het hier?[/b]

Je kan lurken, meebabbelen over mannen en vrouwen, de verschillen daartussen, je eigen seksualiteit en hoe je daarin staat. De dates die je hebt als biseksueel, beslommeringen in je liefdesleven, hoe de buitenwereld reageert en ageert op je seksuele geaardheid, etc. etc.

*) [b]Wie zijn hier welkom? [/b]

Gewoon iedereen! Van biseksuele mannen en vrouwen, tot homo's en lesbo's en de hetero man/ vrouw  :Y Een [u]leuke[/u] discussie bereik je tenslotte door meningen, opvattingen en belevingen van allerlei verschillende mensen te krijgen.


:{w [b]Wat is NIET gewenst?[/b]

[*]Het is hier geen datingtopic, dus mensen die trio's of iets dergelijks hopen te scoren mogen wegblijven. Zij kunnen terecht in [url=http://forum.fok.nl/forum/128]KPD[/url], waar een aantal topics lopen. [*]Ook geen lame tvp's, smiley en hoi/doei posts, offtopic geneuzel, kwetsende of beledigende opmerkingen en dergelijke. Als je niks met het onderwerp hebt, blijf je hier gewoon weg. [*]PM's met verzoekjes en voorstellen worden ook niet gewaardeerd. Het staat de users vrij die een dergelijks iets toch ontvangen om deze door te sturen naar een MOD die hierop een gepaste actie zal nemen.

[u]Kortom, doe normaal en have fun[/u] ^O^


[i]Aantal bekende biseksuelen[/i] [IMG]http://i50.tinypic.com/2hx4xfc.png[/IMG]


:Y) [b]Nog wat linkjes[/b]

[url=http://members.home.nl/bi-info/]Bi Infosite[/url]
[url=http://nl.wikipedia.org/wiki/Biseksualiteit ]Wikipedia over biseksualiteit[/url]
[url=http://en.wikipedia.org/wiki/Lists_of_bisexual_people]Wikipedia met een lijst van bekende biseksuelen [/url]


Osdorp posse over [url=http://www.hiphopgemeenschap.nl/nlhha/lyrics/o/osdorp-posse-wannabis.html]wannabi's:[/url] [quote]Je bent niet bi, maar gewoon een wannabi Je hebt een grote bek, maar backen kan je nie' Dus het wordt tijd dat elke griet beseft: Je bent niet bi als je ook niet beft! [/quote]
[b]Bi Yourself code termen[/b]
Thee drinken - beffen (als in, ik ga bij een leuke meid langs, even thee drinken)

Koffie drinken - pijpen (als in, ik ga bij een leuke jongen langs, even koffie drinken)

Kutbrommer - vibrator bij voorkeur roze en van Tally, maar andere variaties zijn ook mogelijk


[b]meeting [/b] en wanneer is er weer de mogelijkheid om de BI'ers IRL te spotten en misschien wel een kopje thee of koffie te scoren?
[url]http://www.youtube.com/watch?v=XPdA87S6QEI[/url] [sub]De OP vind je [url=http://wiki.fok.nl/index.php/Biyourself]hier[/url] [/sub]