ONZ-FB

Uit FOK!wiki

Ga naar: navigatie, zoeken

[IMG]http://i55.tinypic.com/ibvon5.png[/IMG]

Welkom in het altijd bruisende ONZ Feedback topic! Voor al uw 'Onzin voor je leven' gerelateerde vragen zit u hier goed!

[b]De Fok ONZ! Service desk bestaat uit[/b]: murp, Myraela, smegmanus

[img]http://forum.fok.nl/templates/foksilver/i/p/5.gif[/img] [b]Waar dient dit topic voor, zeg je? :?.[/b] [img=578x2]http://i.imgur.com/q1MdY.jpg[/img] Soms kan het gebeuren dat je het niet eens bent met een slotje, een verdwenen post of andere ingrepen door ons kloeke moderators team. Om te voorkomen dat men als een losgeslagen gilles de la tourette patiënt topics begint te openen met vragen over moderaties, hebben we 'feedback' in het leven geroepen. Hier kun je terecht met vragen en/of opmerkingen omtrent moderaties in het onzin forum. Bedenk je echter wel dat ook wij moderators, al lijken we nog zo eng, gewoon mensen zijn. Stel je vragen op een normale manier, dan zullen wij deze graag beantwoorden. Kortom: houd het netjes.

[img]http://i.fok.nl/pm_media/swtb_no_pm.png [/img][b] Okay, maar wat als ernstige haast bij is? :?.[/b] [img=578x2]http://i.imgur.com/q1MdY.jpg[/img] Mochten er dingen gebeuren die echt niet door de beugel kunnen of wil je de moderators attent maken op rasechte bagger, gebruik dan een topicreport of stuur ons een PM. Ons frivole team deelt een gezamenlijke inbox welke te bereiken is onder de username [url=http://messages.fok.nl/compose.php?to=159580&subject=bla%20bla%20bla]ONZePM[/url]. Gezien een leven bij ons blauwen niet bekend is, zal er ongetwijfeld iemand aanwezig zijn om je vragen te beantwoorden.

[img]http://forum.fok.nl/templates/foksilver/i/p/1.gif [/img][b]Tof! Ik vind het hier nu al gezellig! :Y.[/b] [img=578x2]http://i.imgur.com/q1MdY.jpg[/img] En zo zien we het ook graag. Let echter wel dat het feedback topic niet bedoeld is om gezellig met zijn allen te keuvelen over allerlei triviale zaken. Enige slowchat zal niemand tegen het been stoten, maar weet waar de grenzen liggen. Kijk niet gek op als je posts opeens verdwijnen en mocht dit gebeuren, heb daar dan ook vrede mee. Bagger is ook hier niet welkom.

[img]http://forum.fok.nl/templates/foksilver/i/p/1.gif [/img][b]Maar hoe weet ik waar ik mag slowchatten en waar niet?  :@ .[/b] [img=578x2]http://i.imgur.com/q1MdY.jpg[/img] Als er een topic gemaakt wordt door een van onze creatieve geesten in ONZ en wij merken deze op dan editten wij '[b]ONZ-mod's seal of ontopicworthiness[/b]' erin, dit betekent dat er extra op het topic gelet gaat worden en dat hier dus niet geslowchat gaat worden.

[img]http://images.fok.nl/upload/070112_104871_modseal_ontopic.jpg[/img]

Ontopic meedoen of opzouten dus. Er is meer dan genoeg plek om je postcount op te krikken en waar het niet de gehele tijd weggehaald zal worden + de bijkomende notes. Dit doen we omdat zo'n topic het waard is om creatief te doen met posten en wij hopen dan ook dat dit helpt om de users de lol te laten inzien van het maken van creatieve posts.

Om de slowchatters van dienst te zijn hebben we ook een banner met de tekst [b]'ONZ-modjes seal of permitted'[/b] Deze wordt dan weer gevrijwaard van eventuele slotjes tot de 300 grens is bereikt (policyoverschrijdende bezigheden uitgezonderd ). Zo weten jullie meteen waar jullie aan toe zijn.

[img]http://images.fok.nl/upload/070112_104871_modseal_slowchat.jpg[/img]

Het is in geen geval de bedoeling dat men de banners zelf erin gaat zetten want dan heb je een goede kans dat iedereen dat gaat doen en de banners hun 'waarde' verliezen, wij zullen dus zorgen voor plaatsing. Je kan ons altijd vragen om de banner erin te doen mocht je dat willen.

[i]En misbruik wordt gewoon beschouwd als topicverkloten en ook als zodanig tegen opgetreden.[/i]

De seals zijn gemaakt door LOLBOY.

[img]http://forum.fok.nl/templates/foksilver/i/bulbon.gif[/img][b]Het wordt me volkomen duidelijk nu :D .[/b] [img=578x2]http://i.imgur.com/q1MdY.jpg[/img]

Mooi zo. Je kan je ei altijd aan ons kwijt. Gebruik dit topic niet om te slowchatten, kijk eens de regels door voor de lol, en mocht je iets speciaals willen vertellen, maak dan gebruik van de speciale PM. En onthoud:

[quote][b]Op [url=http://forum.fok.nl/topic/826117/6/50#35857787]woensdag 8 maart 2006 20:58[/url] schreef Dagonet het volgende:[/b]

[..]

Ze worden erop uitgekozen. Na een gruwelijk trainingskamp waarin ze moeten waden door de topicdiarree en postbrei krijgen ze 48 uur om het complete oeuvre (let op de spelling NJ ;)) van Conflict en alle badsloeven uit het hoofd te leren. Daarna krijgen ze een herkenningstest met willekeurige topics van Paniekzaaier, sweetgirly, paultjuhh, Emmykuhh, en croupouque waarbij ze de verschillende gradaties van baggerheid moeten benoemen. Bij meer dan 1 inschattingsfout gaat hun account door de shredder en mogen ze het later nog eens proberen onder een kloon.

They are the few, the proud, the able. [/quote]

Allen voor bier, bier voor allen. [sub]Deze OP is [url=http://wiki.fok.nl/index.php/ONZ-FB][b]hier[/b][/url] te vinden.[/sub]

Persoonlijke instellingen