Hoofdpagina Wetenschap, Filosofie en Levensbeschouwing: verschil tussen versies

Uit FOK!wiki
Ga naar: navigatie, zoeken
k
 
Regel 1: Regel 1:
 +
<center>[[Afbeelding:Wflimg1.jpg|Een plaatje van de W, F en L aspecten]]</center>
  
 +
==Welkom op de Fok!wiki Wetenschap, Filosofie & Levensbeschouwing ==
 +
Dit is de Fok!wiki van het Fok!forum [http://forum.fok.nl/forum/9 Wetenschap, Filosofie & Levensbeschouwing], ook wel WFL genoemd.
 +
 +
Op het eerste gezicht een zware combinatie. Toch kunnen in dit subforum ook alledaagse zaken aan de orde komen. Het hoeft niet per se geniaal, loodzwaar of ontoegankelijk te zijn (maar het mag wel natuurlijk {{-;}})!
 +
 +
==Wijze van werken==
 +
Categoriseer je nieuwe artikel door het &oacute;f in de hoofdcategorie te plaatsen <nowiki>[[</nowiki>[[:categorie:WFL]]<nowiki>]]</nowiki>, of in een van de bijbehorende subcategorieën ([[:Categorie:Wetenschap]], [[:Categorie:Filosofie]] of [[:Categorie:Levensbeschouwing]]). Wanneer het in een van de subcategorie&euml;n past, categoriseer het dan niet in de hoofdcategorie.
 +
 +
[[categorie:WFL|*Hoofdpagina]][[Categorie:Fok!wiki]]

Huidige versie van 18 mrt 2008 om 08:21

Een plaatje van de W, F en L aspecten

Welkom op de Fok!wiki Wetenschap, Filosofie & Levensbeschouwing[bewerken]

Dit is de Fok!wiki van het Fok!forum Wetenschap, Filosofie & Levensbeschouwing, ook wel WFL genoemd.

Op het eerste gezicht een zware combinatie. Toch kunnen in dit subforum ook alledaagse zaken aan de orde komen. Het hoeft niet per se geniaal, loodzwaar of ontoegankelijk te zijn (maar het mag wel natuurlijk http://images.fok.nl/s/wink.gif)!

Wijze van werken[bewerken]

Categoriseer je nieuwe artikel door het óf in de hoofdcategorie te plaatsen [[categorie:WFL]], of in een van de bijbehorende subcategorieën (Categorie:Wetenschap, Categorie:Filosofie of Categorie:Levensbeschouwing). Wanneer het in een van de subcategorieën past, categoriseer het dan niet in de hoofdcategorie.