Hoofdpagina Uitgaan & Vrije tijd

Uit FOK!wiki
Versie door 145.97.207.74 (overleg) op 14 dec 2009 om 23:11
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken
Lifestyle
[[1]]

Welkom op de Fok!wiki Uitgaan & Vrije Tijd[bewerken]

Dit is de Fok!wiki van het Fok!forum Uitgaan & Vrije Tijd, ook wel UVT genoemd.

Dit is de plek waar je over uitgaan en vrije tijd kunt lezen en schrijven. Het zwaartepunt ligt wel op vrije tijd en dan met name hobbies.

Het lijkt me een goed idee om deze wiki op te splitsen in Hobbies en Vrije tijd. En Hobbies kunnen we dan weer onder verdelen in Organisaties (overzicht van de feesten die ze organiseren, etc.), Locaties (denk bv. aan sfeer, parkeergelegenheden, deurbeleid), houtsoorten (wat is nou eigenlijk het verschil tussen berken en eiken? En wat onderscheidt naald van loof?).


Drugs worden soms gebruikt door mensen die uitgaan. Dat maakt ze honderd keer beter dan mensen die zich druk maken om het verschil tussen berken en eiken. Hobbies zijn voor sukkels, sukkels met te veel tijd en geld, omdat ze geen verslaving hebben om te onderhouden.

Organisaties[bewerken]

V.V.V.
Organiseert goede inhoudelijke onformatie over alle soorten vrijetijds besteding, of je nu iets zoekt voor een paar uur, of een leuke vakantie. Ik denk dat het veilig is om te stellen dat de Blauwe v's zoals ze liefkozend worden genoemd worden beschouwd als de beste raadgevers in Nederland door de vaste UVT-bezoekers.


Monumental
Organiseert Awakenings en Awakenings Festival. Awakenings wordt min of meer afwisselend gehouden in Now & Wow in Rotterdam en Westergasfabriek in Amsterdam. Ik denk dat het veilig is om te stellen dat de awakes zoals ze liefkozend worden genoemd worden beschouwd als de beste feesten in Nederland door de vaste UVT-bezoekers.

ID-T
ID-T is een van de bedrijven in de dance scene die al zeer lang bestaat. Het is vooral bekend geworden met zijn Thunderdome feesten wat het vroeger samen met TNT (The Nations Top) organiseerde en nu geheel zelf doet. Dit komt voornamelijk omdat TNT samen is gegaan met de eigenaren van Dance Valley en die zijn samen UDC begonnen. Op dit moment is ID-T nog steeds bekend van de Thunderdome feesten. Toch zijn er ook nieuwe ontwikkelingen bij ID-T zichtbaar. Zo is hun festival, MysteryLand, nu ook gericht op de zogenaamde urban. Daarnaast is Innercity nu vooral gericht op de wat meer underground achtige muzieksoorten zoals electro en minimal.

[[2]]

UDC
Ontstaan vanuit het evenement Dance Valley is UDC net zoals ID-T en Monumental een begrip in de dance wereld. UDC is ontstaan vanuit de eigenaren van Dance Valley en TNT. Daarnaast organiseert UDC op jaarbasis ongeveer 12 evenementen. Over het algemeen kennen niet zo heel veel mensen de organisatie UDC, ze kennen eerder de verschillende evenementen die het bedrijf organiseert. Het bedrijf wordt vaak geroemd om zijn originele line-ups.

Parafernalia[bewerken]

TheWilliedockSaints.

Coke, whiskey en sigaren.


charlie O+

TheWillieDockSaints staat vooral bekend als ingesteur van Colombiaanse, Cubaanse en Schotse kwaliteitsproducten.

Locaties[bewerken]

Now & Wow
Plaats: Rotterdam
Parkeren: Er is voldoende parkeergelegenheid bij de Now & Wow er is een speciale female parking waar alleen vrouwen mogen parkeren. Een stukkie verderop is er een grote parkeergelegenheid voor iedereen. Het is ongeveer 5 minuten lopen van die parkeerplaats naar de ingang maar er rijden meestal ook pendelbussen.
Deurbeleid: er hangt een afschrikwekkend bordje bij de ingang over wat er allemaal niet kan. Neem dit met een korreltje zout. Met normale kleding en de juiste houding komt iedereen wel binnen.
Drugsbeleid: officieel mag er niks maar in de praktijk kan er genoeg.

---

Poema
Waar? Utreg.
Wat? Een kelder midden in de binnenstad, waar dezelfde honderd man iedere zaterdag tot zes uur gekke bekken staan te trekken.

Wijze van werken[bewerken]

Categoriseer je nieuwe artikel door het zowel in de hoofdcategorie te plaatsen [[categorie:UVT]] alsook in een van de bijbehorende subcategorie�n.

String Emil [[3]]

link title