Hoofdpagina Travel

Uit FOK!wiki
Ga naar: navigatie, zoeken


Overzicht van Travel-items

Landeninformatie

Zoek je achtergrondinformatie over een land (ligging, klimaat, cultuur, geschiedenis, weetjes, reisdocumenten die nodig zijn, adressen die van belang zijn (consulaten, munteenheid, vaccinaties) en actuele informatie (het weer op dit moment, wisselkoersen, waarschuwingen, reisadviezen)? Dan is het landenoverzicht de pagina die je nodig hebt.

Reisverslagen

Met enige regelmaat schrijven mensen verhalen over wat ze beleven en meestal worden er ook foto�s geplaatst van hun reis. Lekker wegdromen bij het lezen van wat anderen onderweg beleven en misschien is het een inspiratiebron om zelf ook zo'n reis te maken.

Columns

Artikelen over reizen en mensen die vertellen over hoe ze in het buitenland wonen en werken. Kortom, een verzameling verhalen over reizen en het buitenland in het algemeen.

Reviews

Reviews over hostels, campings en andere accommodaties, vliegmaatschappijen en reisorganisaties.

Reistips

Deze afdeling is een verzameling van allerlei reistips. Hoe plan je een wereldreis, tips over gezondheid op reis, vaccinaties, wat moet je allemaal wel/niet meenemen, paklijst, alleen als vrouw op reis, reisverzekeringen, paspoort aanvragen, noodprocedures bij problemen, belangrijke adressen.


Wijze van werken

Categoriseer je nieuwe artikel door het zowel in de hoofdcategorie te plaatsen [[categorie:TRV]] alsook in een van de bijbehorende subcategorie�n.

External Links