Hoofdpagina Travel

Uit FOK!wiki
Versie door Pirania (overleg | bijdragen) op 22 okt 2009 om 21:59
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken


Overzicht van Travel-items[bewerken]

Landeninformatie[bewerken]

Zoek je achtergrondinformatie over een land (ligging, klimaat, cultuur, geschiedenis, weetjes, reisdocumenten die nodig zijn, adressen die van belang zijn (consulaten, munteenheid, vaccinaties) en actuele informatie (het weer op dit moment, wisselkoersen, waarschuwingen, reisadviezen)? Dan is het landenoverzicht de pagina die je nodig hebt.

Reisverslagen[bewerken]

Met enige regelmaat schrijven mensen verhalen over wat ze beleven en meestal worden er ook foto�s geplaatst van hun reis. Lekker wegdromen bij het lezen van wat anderen onderweg beleven en misschien is het een inspiratiebron om zelf ook zo'n reis te maken.

Columns[bewerken]

Artikelen over reizen en mensen die vertellen over hoe ze in het buitenland wonen en werken. Kortom, een verzameling verhalen over reizen en het buitenland in het algemeen.

Reviews[bewerken]

Reviews over hostels, campings en andere accommodaties, vliegmaatschappijen en reisorganisaties.

Reistips[bewerken]

Deze afdeling is een verzameling van allerlei reistips. Hoe plan je een wereldreis, tips over gezondheid op reis, vaccinaties, wat moet je allemaal wel/niet meenemen, paklijst, alleen als vrouw op reis, reisverzekeringen, paspoort aanvragen, noodprocedures bij problemen, belangrijke adressen.


Wijze van werken[bewerken]

Categoriseer je nieuwe artikel door het zowel in de hoofdcategorie te plaatsen [[categorie:TRV]] alsook in een van de bijbehorende subcategorie�n.

External Links[bewerken]