Hoofdpagina Planes, Trains & Automobiles

Uit FOK!wiki
Versie door Anne87 (overleg | bijdragen) op 21 apr 2011 om 20:24
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken

Welkom bij Fok!Wiki PTA![bewerken]

Pta-banner.jpg

Planes, Trains and Automobiles (afgekort PTA) is de plek waar je kan ouwehoeren over van alles wat met mobiliteit te maken heeft. Of het nu gaat over het nieuwste type Ferrari of over de oude T-Ford, oude MIG vliegtuigjes of opoe fietsen, je vindt het - �f in de toekomst - hier terug. Zodra er banden onder zitten of brandstof in moet, dan ben je hier aan het goede adres. Als er nog niets over staat, schroom dan niet om zelf hier iets neer te zetten. http://images.fok.nl/s/smile.gif Voor ander geleuter, neem dan contact op met het opperhoofd Ook_gek. Het is namelijk zijn specialisatie.

Moderators[bewerken]

  • Anne & Sounddragon

Regels[bewerken]

Naast de algemene policy gelden hier op PTA nog aanvullende regels:

  • Met Doodverwensers en moraalridderschreeuwers zijn we ook minder blij!

Naar aanleiding van recente topics het volgende:

Doodverwensen (Ik hoop dat je op een boom knalt) is not done. Er staat een PTA ban op. Iemand voor moraalridder uitmaken is not done. Ook daar staat een PTA ban op.

  • Kopen & Verkopen van onderdelen of hele voertuigen

Dit is niet toegestaan. Simpel. Je mag best vragen naar een locatie of een winkel als je iets zoekt, maar je mag je voertuig niet te koop aanbieden en je mag ook niet vragen of iemand je zijn voertuig wil verkopen. In V&A mag het wel.

  • Illegale zaken

Manieren posten om bijvoorbeeld snelheidscontroles te ontduiken, kilometerstanden terug te draaien, enz. of op andere wijze actief deelnemen aan discussies over illegale zaken zijn we ook niet heel erg blij mee. In sommige gevallen kan dit ook leiden tot een PTA ban.


Ook geldt nog steeds onze huishoudelijke mededeling:

De afgelopen tijd is het schijnbaar mode geworden om lekker te baggeren in PTA. Het moraalriddergeschreeuw is niet van de lucht en de woorden boom en vouwen worden ook nog te vaak gebruikt in een zin.

Voorbeelden:

En het is voor de meesten wel duidelijk wat fatsoen is, maar voor sommigen onder ons dus nog niet.

Daarom is het gedaan met het lief editten van posts die niet kunnen. Kun je je nu niet inhouden dan heb je binnen no-time een PTA ban aan je broek.

Rondje Nederland[bewerken]

Zo snel mogelijk per trein alle stations van het Nederlandse spoorwegennet aandoen. Dit is bij de wedstrijd 'Rondje Nederland' het doel van een circa honderd uur durende non-stop treinreis van een aantal spoorfanaten. Eind augustus hopen ze tegen elkaar te strijden om de snelste tijd. FOK! volgt de deelnemers, en bezoekers van deze site zijn al een paar weken deelgenoot van de voorbereidingen op de monster-treinreis. 'Wat een heerlijk, volsterkt zinloos idee!'

Zie voor meer informatie:
Rondjenederland

Hoe zit dat met...[bewerken]

Een aantal terugkerende onderwerpen in PTA, zijn al eens door de PTA-users behandeld in de zogenaamde. [Hoe zit dat met...] reeks. Hieronder de lijst van deze onderwerpen:

Blunders[bewerken]

Bekende blunders van de PTA harde kern (zonder vrouwen, welteverstaan).

Links[bewerken]