Hoofdpagina FOK!Userfoto's

Uit FOK!wiki
Versie door Slarioux (overleg | bijdragen) op 7 feb 2008 om 08:46
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken
USerfotos.jpg


FAQ FOK!Userfoto's [US]

01. Hoe gaat het in z'n werk?
Genieten en laten genieten van plaatjes van FOK!users. Het thema van het topic geeft aan waar de foto aan moet voldoen. Wel dien je altijd een foto te plaatsen waar je zelf op staat.

02. En die voorwaarden zijn?
Bij het plaatsen van foto's van anderen, essentieel dat er expliciet toestemming is gegeven door degene van wie je de foto post. Let dus goed op wanneer je een foto van een medeFOK!ker plaatst. Mocht er toch twijfel bestaan over een plaatje, dan is de beslissing van de moderators final.

03. En slowchatten? Hoe zit het daarmee?
Voor alle slowchat is er, hoe toepasselijk, het Slowchat topic. Houd je bij het slowchatten in het desbetreffende topic aan de regels en houdt het gezellig.

a) Hatelijke opmerkingen worden zonder pardon ge-edit. Een reactie geven op iemands foto is prima, maar zorg dat het opbouwende kritiek is en laat ieder in zijn of haar waarde. Niet iedereen is een model of heeft de perfecte camera.
b) Wanneer je iemand graag meer wilt vragen, tips geven of dergelijke, gebruik dan zijn/haar fotoboek of profiel om in contact met diegene te komen.
c) Zijn er andere vragen, kun je altijd terecht in het FEEDBACK topic.
d) Alle andere topics dienen verschoond te blijven van slowchat.

04. Maar hoe plaats ik dan een foto?
Een foto plaats je door gebruik te maken van de image tag. Die werkt als volgt:


[img] http://www.website.nl/plaatje.jpg [/img] = het plaatje posten
[[url= http://www.website.nl/plaatje.jpg ]afbeelding[/url]] = de link naar het plaatje posten


Waarbij je het gedeelte tussen de image tags natuurlijk vervangt door de url (het adres op internet waar de foto staat) van het plaatje dat je wilt plaatsen, zonder de spaties.


05. Waar upload ik eigenlijk m'n plaatjes van m'n moeder ?
Veel sites staan linken niet meer toe, en in plaats van je zorgvuldig geuploade plaatje krijg je dan ook vaak een plaatje met de melding dat linken niet is toegestaan. Niet echt wat je wilt natuurlijk als je net met veel moeite een paar mooie foto's hebt gemaakt en geplaatst.

Er zijn wel oplossingen:


06. Overige vragen?
Mail of MSN een van de twee mods. De gegevens kun je vinden in het profiel bij de mensen met een tagje. Wij staan altijd open voor vragen of problemen. En anders probeer je het in Feedback. Dan kijkt er in ieder geval een moderator naar.

Morgil: ijsregen@gmail.com
Mukie: mukieatfok@gmail.com

Als vanzelfsprekend is ook de algemene FOK! policy op FOK!Userfoto's van toepassing. We raden je aan deze ook door te nemen.

Met vriendelijke groeten,

Wij :).

Wijze van werken

Categoriseer je nieuwe artikel door het zowel in de hoofdcategorie te plaatsen [[categorie:FUS]] alsook in een van de bijbehorende subcategorieën.