Hoofdpagina Digital Corner

Uit FOK!wiki
Versie door Slarioux (overleg | bijdragen) op 18 mrt 2008 om 07:57
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken
Een plaatje van een moederboard

Welkom op de Fok!wiki Digital Corner

Dit is de fok!wiki van het fok!forum Digital Corner, ook wel DIG genoemd.

Op FOK! is het de plek waar we het hebben over computers, internet, TV's, stereoapparatuur, GSM's of andere technische zaken in het algemeen. Dat kan van alles zijn: Een vraag over je nieuwe computer, hoe een soldeerbout werkt, waarom videorecorders zo slecht te bedienen zijn, you name it!

Wijze van werken

Categoriseer je nieuwe artikel door het zowel in de hoofdcategorie te plaatsen [[categorie:DIG]] als ook in een van de bijbehorende subcategorie�n.

Frequently Asked Questions (FAQ)

Nu zijn er een aantal vragen die zeer regelmatig terugkomen. Mensen die willen weten hoe je zelf een PC in elkaar moet zetten, hoe je Spyware moet verwijderen, wat je moet doen als je een virus op je PC hebt staan en meer van dat soort standaard problemen. In DIG hebben we al jaren daar een aantal topics voor geschreven met allerlei informatie, de zogenaamde DIG FAQ's. Een leuke vraagbaak met heel veel informatie, het enige nadeel is dat de DIG-moderators die informatie moeten bijhouden want alleen zij hebben de rechten hier voor. Dit gaat in Fok!wiki dus veranderen. Iedereen kan hier een bijdrage leveren aan de FAQ's en dus de informatie zo actueel mogelijk houden. Veel succes er mee.