FOK!wiki:Mededelingen

Uit FOK!wiki
Ga naar: navigatie, zoeken


FOK!Wiki Mededelingen

Dit is de grote Mededelingen pagina van de FOK!Wiki. Hier kan je de laatste nieuwtjes, regels, aanwijzingen en andere dingetjes lezen die de "wikicrew" te vertellen heeft.

Over gebruikersnamen en gebruikers pagina's

10-04-2005: De gebruikersnamen op de Wiki zijn niet hetzelfde als die op Fok!. Het kan dus gebeuren dat je op de wiki een andere nickname hebt. Dat kan gebeuren omdat niet alle tekens zijn toegestaan, of omdat je een andere nickname mooier, leuker of handiger vond. Het is desondanks niet de bedoeling dat je alle mogelijke nickname combinaties die je hebt (Slariouks, Slari, Slar, Slarie) doorlinkt naar je "echte" gebruikerspagina.

04-01-2012: Registreren hoeft niet meer, alle FOK!kers kunnen de wiki bewerken!

Templates

Er zijn prachtige templates gemaakt die je kan gebruiken op de diverse pagina's. Hun gebruik en doel is heel simpel bijvoorbeeld gebruik {{Attention}} binnen een pagina en dit geeft een blokje op de pagina met de melding dat die pagina aandacht nodig heeft.

ondertussen zijn er een aantal templates en om de mededelingen pagina te sparen staan ze allemaal verzameld op de pagina Fok!wiki:Sjablonen

Over het verkloten van een FOK!wiki-pagina

Wanneer gemerkt wordt dat een onverlaat één of meerdere pagina's verkloot, dan volgt er een ban voor die username of dat ip-adres. Mailen of een PM sturen met uitleg kan reden zijn om deze op te heffen. Mail en PM mag naar de SysOp's van de wiki. ( o.a. Petre86 of [Klik.] )

Overige Mededelingen